tisdag 1 juli 2014

Vinnare Hockeyallsvenskan:

Jag tänkte försöka gissa hur jag tror att hockeyallsvenskan kommer att se ut när den är färdigspelad. Jag vet mycket väl att alla trupper inte är fullständiga än och att mycket kommer hända vad gäller övergångar men ska ändå försöka. Lägg därtill att jag inte vet allt vad gäller de olika spelarna i truppen men ser det här mer som en kul grej! Kommer försöka lägga ut en plats/dag, ibland kanske det inte blir någon, ibland flera på samma dag så håll utkik. Vore kul med lite kommentarer här på bloggen kring hur du ser på min gissning.

Vinnare: Malmö

Kommentar: Känns som att det alltid är höga förväntningar på Malmö. Man tog sig till kvalserien förra säsongen och man kommer garanterat vara med uppe i toppen säsongen som kommer också. Jag tror t.o.m att laget kommer vinna hockeyallsvenskan tätt följt av Södertälje. Man har ett kompetent lag och faller allt på plats och man får ihop det kommer man bli svårslagna.


1. Malmö
2. Södertälje
3. Västerås
4. Rögle
5. BIK Karlskoga
6. Mora
7. AIK
8. Björklöven
9. Vita Hästen
10. Karlskrona
11. Oskarshamn
12. Timrå
13. Almtuna
14. Asplöven

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar