tisdag 1 juli 2014

Back klar för Hästen!

Vita Hästen gjorde nyligen klart med 28årige backen Niklas Andersson. Niklas har meriter från såväl SHL och Allsvenskan.

Såhär säger Fredrik Jensen i Hästen på klubbens hemsida:
"- Niklas kommer att bidra med erfarenhet och stabilitet. Han kan användas både i det offensiva spelet med sitt starka right-skott och som defensiv pjäs med sin kyla och smartness. Efter att ha haft en lite strulig säsong med flera klubbyten är nu Niklas riktigt revanschsugen och kommer med sin professionalitet och attityd vara viktig för oss. Att Micke Johansson känner honom sedan deras gemensamma tid i Djurgården är också en trygghet, då vi vet vad vi får på alla plan."

Man meddelar dessutom att backen Sean-Michel Sunnqvist måste opereras för en skada och blir borta uppemot 2 månader och därför känns det skönt att Niklas kommit in:
"- Med tanke på Sunnqvist skada känns det självklar bra att vi gjort klar med Niklas. Förutom tillskotten från Örebro, som fastställs i augusti, söker vi fortfarande efter en center/forward och eventuellt efter en back till för att minska osäkerheten som Sunnqvist skada skapar, avslutar Jensen."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar