torsdag 7 augusti 2014

Dags för första träningsmatchen!

Ja idag är det äntligen dags för första träningsmatchen! Vita Hästen åker till Oskarshamn för att möta just Oskarshamn som den här säsongen är seriekonkurrent.

Man ska väl inte stirra sig blind på kvällens resultat egentligen även om det alltid är kul att vinna. Handlar lite om prestige också i och med att man som sagt ska möta varandra i serien och kan sätta sig lite i respekt redan nu.

Vita Hästens tränare Niklas Czarnecki säger såhär till nt.se inför träningsmatchen:
"- Jag vill se energi och glädje. Det är roligt att vi kommer igång. Jag tycker vi har hunnit göra en hel del på sju ispass och nu vill jag se att lite av grunderna sitter med vår spelidé. Vi har mest fokuserat bakåt på positionsspelet och organisationen i försvaret. Sen har vi jobbat lite med grunduppspel också. Jag vill se att tendenserna finns där."

Till kvällens match saknas Bankelius som bekant har dragit på sig en handskada, ersätter gör Emil Rooth från juniorlaget. Axel Brage kommer att vakta kassen då Joakim Strandberg fortfarande kör rehab och inte riktigt är redo för match än.


Om man tittar på formationerna och var Rooth ska spela så kan man se att Czarnecki har tänkt att fortsätta med Macke-Sama-Banka om nu inte "Banka" skadat sig. Det tycker jag är bra och intressant, tycker man ska ge den formationen chansen. Den var ju riktigt vass under kvalserien! Det ska även bli intressant med Schmidt-Army-Åhsberg!


Vita Hästens lag ikväll:Målvakter: Axel Brage (Joakim Strandberg).


Backpar
Sean-Michel Sunnqvist , Morgan Hassel 
Juha Uotila, Viktor Amnér 
Fredrik Lindström, Ludvig Martinsson 
Niklas Andersson, Joakim Petersson
Forwards
Jesper Samuelsson, Marcus Eriksson, Emil Rooth 
Tobias Liljedahl, Mattias Kalin, Henrik Thegel 
Adam Schmidt, Riley Armstrong, Daniel Åhsberg 
Linus Näsström, William Wallén, Markus Gunnarsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar