torsdag 7 augusti 2014

Seger i första träningsmatchen!

Hästen spelade ikväll sin första match för säsongen då man mötte Oskarshamn på bortais. Man höll nollan och vann matchen med 2-0.

Första perioden gick till Oskarshamn, Hästen började matchen bäst men IKO kom in i matchen mer och mer och stod sedan för de farligaste chanserna i perioden. Man hade t.o.m ett ribbskott men första perioden blev alltså mållös och IKO vann skotten klart med 10-4.

Till andra perioden så gör Vita Hästen ett målvaktsbyte då Brage går ut och Joakim Strandberg ersätter i kassen. Jag tror inte det var något planerat byte då Czarnecki har gått ut i media innan matchen och sagt att Strandberg fortfarande kör rehab och inte är redo för match. Får återkomma med info kring målvaktsbytet.

Oskarshamn drar på sig ett par utvisningar och efter 13.01 spelat av andra perioden utnyttjar Vita Hästen det. Jesper Samuelsson styr in ledningsmålet efter skott av Daniel Åhsberg.
0-1 står sig perioden ut och skotten blir 2-8 till Vita Hästens favör, totalt 12-12 efter två spelade perioder.

Efter 12.36 spelat i sista perioden utökar Hästen sin ledning till 0-2 genom William Wallén, återigen på styrning via skott av Ludvig Martinsson! Resultatet står sig sedan matchen ut. Skotten i sista blev 7-11 och totalt 19-23.

Man ska inte dra för stora växlar av en träningsmatch men alltid skönt att vinna.

Jag var själv inte på plats men enligt uppgifter så var Amnér, Schmidt, Macke Eriksson och Sama några som stack ut lite extra i Vita Hästen.

Publiksiffran var imponerande 860st!

2 kommentarer:

  1. Var 860 åskådare imponerande?

    SvaraRadera
  2. Mattias Pappii Essén9 augusti 2014 kl. 16:43

    Ja för att vara en träninngsmatch mellan Oskarshamn-Hästen och fortfarande semestertider så tycker jag 860personer är imponerande.

    SvaraRadera