fredag 29 augusti 2014

Idag startar Mora Armatur Trophy!

Vita Hästen inleder idag Mora Armatur Trophy då man möter Västerås klockan 16. Ett Västerås som gått väldigt starkt under försäsongen men som senast föll mot LHC.

I Vita Hästen kommer idag Johannes Jönsson att vakta kassen. Axel Brage gjorde det riktigt bra senast mot Karlskoga men får nu stå vid sidan av. Det är lite upp till bevis för Jönsson idag att göra en bra insats, främst med tanke på att Brage gjort det så bra men även för hans egen del vad gäller lånet.

Niklas Czarnecki säger såhär till nt.se om helgen:
"- Det blir lite mer än bara en träningsmatch när det är turnering. Det blir inspirerande. Och dessutom kul och bra för oss att bo ihop och umgås och lära känna varandra ännu mer."

Och om dagens motstånd säger han såhär:
"- De är jättestabila och spelar gediget, konsekvent och rejält. Det spelar inte riktigt lika som Karlskoga spelar mer kraftfullt och med fart. Västerås spelar mer med strategi och håller ihop laget."

I övrigt att notera så är Linus Näsström fortfarande sjuk och stannar hemma i Norrköping, Bankelius är fortfarande inte redo för match men är med laget upp till Mora.
Jocke Petersson är tillbaka efter sin skada, likaså inlånade Brehmer från Örebro.

Matchen mot Västerås börjar 16.00!

Övriga matcher i turneringen:

Mora-Lillehammer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar