tisdag 26 augusti 2014

Vinst 5-2 mot BIK Karlskoga!

Hästen spelade som bekant träningsmatch ikväll mot BIK Karlskoga på bortais och man vann matchen med 5-2!

Hästen gjorde en riktigt bra första period och gick segrande ur den med 1-0 efter mål av Samuelsson.

Man ökade sedan på i andra perioden till 2-0 genom Macke Eriksson. Sedan tog Karlskoga över och Czarnecki tog en time out för att försöka få en ändring i spelet. Det visade sig vara ett eiktigt bra drag! Man gör även 3-0 genom Schmidt innan perioden är slut.

I sista perioden sen utökade man ledningen till 4-0 genom Donati och matchen kändes avgjord i det läget. Men sedan började man slarva och Karlskoga kunde reducera till både 1-4 och 2-4.
Daniel Åhsberg spikade sedan resultatet till 5-2 vinst för Hästen efter att han satt dit pucken i öppen kasse.

Sammanfattningsvis kan man säga att det var en riktigt bra genomförd match av Hästarna! Karlskoga däremot har mycket att bevisa enligt mig.