tisdag 5 augusti 2014

Macke ny kapten och Banka skadad!

Ja det dök upp lite nyheter angående Vita Hästen imorse i Norrköpings tidningar!

Vi börjar med den nya kaptenen, i och med att Niklas Lihagen lämnade så skulle någon annan få förtroendet och det landade på Marcus Eriksson.

Macke själv sa till NT att det ska bli på prov för att se hur det känns osv. Macke har sedan tidigare aldrig haft varken ett "C" eller ett "A" på bröstet så det är nytt för honom och då kan det vara bra att han får känna på det lite nu under försäsongen. Men enligt mig ett oväntat val i Macke men han är väldigt värd den chansen att få vara kapten för sin moderklubb!

----

En lite tråkigare nyhet: Henrik Bankelius blev skadad på måndagsträningen. Det handlar om en handskada, en liten spricka på ett mellanben bakom knogen i handen. Skadan uppkom då han fick ett hårt skott på handen på träningen och man misstänkte först en krossad knoge men det blev alltså ett lite mer positivare besked. "Banka" förväntas bli borta i cirka 2veckor och får nu träna utan klubba&puck. Synd för "Banka" att missa inledningen av säsongen här nu när matcherna ska dra igång men det ska inte vara någon fara för seriepremiären!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar