måndag 4 augusti 2014

OS-Guldmedaljör klar för Guts!

Guts har ett mycket intressant lag på gång! Och igårkväll slog man verkligen till med en riktig bomb: Jennifer Wakefield som är os-guldmedaljör för Kanada på damsidan är klar för spel i div.3 klubben!


Ja det är som ni ser en mycket intressant värvning och Timmy Jakobsson i sportgruppen betonar att det inte handlar om en PR-grej bara för att hon är kvinna:
"- Hon är här för att ta en plats i laget, hon vill utvecklas. Vi värvar inte henne som en PR-grej eller bara för att hon är tjej. Hon kommer vara en lika viktigt pusselbit som alla andra, sen om hon heter Jennifer eller Timmy spelar ingen roll, säger han till NT.

Jennifer kommer blanda spel i Guts med spel i Linköpings damer i Riksserien den kommande säsongen:
"- Både vi och Linköping har nu på våra axlar att ge henne bra förutsättningar. Hon kommer hit och ska hålla en hel säsong bland herrar. Det ska bli riktigt intressant att följa, säger Timmy."

Ja vilken grej! Snacka om en riktig bomb, vem hade trott på detta? Ska bli intressant att se hur Jennifer klarar av herrhockeyn med IK Guts! Tidigare har Hayley Wickenheiser testat på lyckan i herrhockeyn i Sverige då hon spelade för Linden HK säsongen 08/09.

3 kommentarer:

  1. Wow! Här snackar vi värvning. Ser fram emot att följa även Guts väg mot högre serie i vinter.

    SvaraRadera
  2. Det var verkligen häftigt, hur ofta händer detta?
    Inte allt för ofta, jag kommer hålla kolla på IK Guts under denna säsong, för det är som sagt väldigt intressant tänk kring detta.
    Hälsningar / söderserien

    SvaraRadera