onsdag 13 augusti 2014

Vita Hästen vann mot Huddinge!

Vita Hästen spelade sin andra träningsmatch ikväll då man tog emot div.1 laget Huddinge hemma i ett fullsatt stallet. Vita Hästen vann matchen med 5-3!

Huddinge ledde med 1-2 efter första perioden. Huddinge tog ledningen tidigt in i matchen men sedan kvitterade Hästen genom Jesper Samuelsson 13:57 in i matchen efter lite show av Marcus Eriksson. Huddinge gjorde sedan 1-2 med 3min kvar av första.

I andra perioden gjorde Daniel Åhsberg 2-2 för Hästen 7:41 spelat. I slutet av andra perioden gjorde sedan Huddinge självmål men det var nyförvärvet Fredrik Lindström som fick målet för Hästarna.
3-2 Hästen inför sista perioden!

Vita Hästen utökar sin ledning till 4-2 i början av tredje perioden genom Henrik Thegel. Efter målet fick sedan Vita Hästen spela både 3mot5 och 4mot5 men klarade av det. Istället fick man ett ypperligt läge att utöka sin ledning efter halva sista perioden spelad då man fick spela 5 mot 3 i lite drygt 1:30 men lyckades inte förvalta Powerplayet.
Huddinge reducerar sedan till 4-3 med 3:07 kvar att spela och man får även ett PP direkt efter i stort sett men istället var det Riley Armstrong som gjorde 5-3 till Hästen i tom kasse efter att ha kommit ut från utvisningsbåset precis! Resultatet står sig sedan matchen ut.

Publik: 378st (fullsatt i stallet)

Ytterligare en vinst för Vita Hästen, man har nu två raka segrar även om det givetvis är träningsmatcher.