tisdag 9 september 2014

Dags för T3 igen!

Till seriepremiären arrangeras eventet #RödTorsdag och nu är det klart med nästa event! Det är nämligen T3 (trädgårdsgatan 3) som kommer att ha sitt evenemang i samband med hemmapremiären mot Malmö på lördagen 13/9.

Såhär skriver man på sitt evenemang på facebook:


 • Linus Eriksson och Niclas Runnman kommer tillsammans med Trädgårdsgatan Tre att ha ett event i samband med Vita Hästens hemmapremiär mot Malmö Redhawks i HockeyAllsvenskan. Upplägget kommer vara likadant som vid kvalmatcherna i våras.

  Vi utgår som vanligt från T3 där vi samlas ett par timmar innan matchstart. T3 öppnar portarna vid 12 för dom som vill dra igång riktigt tidigt. Själva eventet startar vid 14:30.

  På T3 bjuds de på mat och bussar tar oss upp till hallen i vanlig ordning. Avfärd från T3 sker runt en timma före matchstart. 

  För biljett, mat och buss är kostnaden 250:-. Har man redan biljett men ändå vill hänga på så är kostnaden 100:-. 

  Vi har 100 biljetter tillgängliga i dagsläget. Man kan som vanligt boka upp biljett mot betalning. Smidigast är att man swishar över pengar till Linus Eriksson på telefonnummer 0704 386327. Har man inte swish så är det bara ringa så löser vi det på annat sätt. 

  Linus når man som sagt på 0704-386327. Alternativt så ringer man Niclas Runnman på 0700-901506. Det går även bra att gå ner på T3 och betala till Martin eller Steisjö.

  Om det finns några biljetter kvar på lördagen den 13e så säljs dom i dörren på T3. 

  Nu samlas vi o stöttar Hästen i hemmapremiären i Allsvenskan på samma sätt som vi gjorde i kvalet!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar