tisdag 2 september 2014

Förlust på straffar!

Vita Hästen spelade nyss klart sin träningsmatch mot seriekonkurrenten Almtuna. Det var Almtuna som deog det längsta strået i straffläggningen och vann med 4-5.


Almtuna chockstartade matchen med att ta ledningen med 0-1 efter 2.03 och 0-2 23 sekunder senare. Hästen reducerade sedan till 1-2 efter 7min genom Justin Donati och det var i powerplay som funkar ypperligt för Hästen under försäsongen.
Sedan gjorde Almtuna 1-3 i boxplay och 1-4 i periodens slut i powerplay. Skotten i första 8-12 till Almtunas favör.

I andra perioden fick Hästen powerplay efter lite drygt 5min spelat och precis när powerplayet tog slut gjorde återigen Donati mål och reducerade till 2-4.
Man fick återigen chans att spela powerplay efter 10.03 spelat och det tog bara 21 sekunder innan Jesper Samuelsson gjorde 3-4. Och inte nog med det, endast 20 sekunder senare gjorde Sean-Michel Sunnqvist 4-4 för hemmalaget! Snacka om upphämtning!

4-4 stod sig sedan perioden ut och skotten slutade 10-12 till Almtuna och totalt efter två perioder 18-24 i skott.

Sista perioden blev sedan mållös och skotten blev 4-5, 22-29 totalt och sudden väntade. Almtuna fick chansen i powerplay i sudden men lyckades inte förvalta det och straffar väntade!

Väl där avgjorde Victor Rollin-Carlsson för gästerna då han var den enda spelaren som lyckades förvalta sin straff.

Publik: 836

----

Nästa match är redan på torsdag då BIK Karlskoga kommer till himpa!


1 kommentar:

  1. Tycker att det var en medioker hockeymatch med två mediokra lag.Spelar vi så här illa så blir det mycket stryk denna säsong.

    SvaraRadera