onsdag 3 september 2014

Snart dags för premiär och RödTorsdag!

Idag är det endast 8 dagar kvar till premiären i hockeyallsvenskan för Vita Hästens del! Längtar enormt till matchen mot Västerås!


Det kommer garanterat bli en oerhört tuff match för Hästens del men egentligen har man inget att förlora, för enligt mig ligger pressen helt o hållet på Västerås!
Västerås har gjort det bra på försäsongen men har kanske släppt in lite mycket mål, men kommer garanterat vara mer noggrant i försvarsspelet osv när väl serien är igång.

Hästen har även dom gjort det bra på försäsongen, man har en match kvar och den är imorgon mot BIK Karlskoga som man vann mot tidigare på försäsongen på bortais.


Och det har väl inte undgått någon att det är #RödTorsdag i premiären mot Västerås!?
I dagsläget finns det ett 20-tal biljetter kvar och det kommer att vara försäljning på kansliet under morgondagen och skulle det finnas biljetter kvar till senare under dagen så kommer de att säljas i samband med matchen mot BIK på kvällen i himpa!
Det är alltså endast morgondagen kvar att kunna anmäla sig, så ni som inte gjort det och funderar på att följa med till Västerås, köp imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar