lördag 13 september 2014

Gameday!

Ikväll är det dags för hemmapremiär då Malmö Redhawks kommer på besök i himpa. 18.30 börjar matchen och det kommer bli en otrolig inramning!

Vita Hästen vann premiären mot Västerås med 2-5 efter en otrolig laginsats! Västerås var det spelförande laget men jag tycker Hästen vann på ett smart&uppoffrande spel och utnyttjade lägena man fick. Man hade även turen på sin sida och Axel Brage var rena väggen i målet!

Dagens motståndare Malmö Redhawks vann sin premiär hemma mot Björklöven med klara 6-1! Malmö tog kommandot tidigt i matchen och det var inget snack om saken. Man vann även skottstatistiken stort vilket pekar på att det i stort sett var ett lag på isen.

Malmö har ju innan serien gått ut och sagt att man kommer att vinna serien, lite kaxigt kan många tycka men jag gillar det skarpt! Man är raka och ärliga i vad man vill utan att köra med en massa klyschor som många andra lag använder.

Malmö är storfavoriter på förhand i kvällens match och ska Vita Hästen stå upp bra ikväll så gäller detta enligt mig:

* Bra målvaktsspel
* Samma uppoffrande spel som senast
* Att powerplay fortsätter att vara bra
* Minimera misstagen

Ser fram emot en bra hockeymatch ikväll med ett enormt tryck på läktaren!

----

Idag har ju även T3 sitt evenemang! För 250:- får du mat, matchbiljett och buss t/r till matchen från T3! Finns endast ett fåtal biljett kvar! Hör av dig till Linus Eriksson på 0704386327 eller Niclas Runnman på 0700901506 för bokning av det paketet!

Har du redan matchbiljett? Då kan du få mat och buss t/r för endast 100:-! Då räcker det med att du kommer ner till T3 och joinar övriga supportrar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar