lördag 13 september 2014

Hästen vann i förlängning!

Hästen vann mot Malmö med 2-1 efter förlängning! Man har nu 5p efter två spelade omgångar!

Malmö öppnade matchen i ett ruskigt tempo och var helt överlägsna första 10min. Sedan fick Liffiton matchstraff i Malmö. Det var dock Malmö som tog ledningen på straff genom Nils Andersson som var mycket bra för dagen! Sedan utnyttjade Hästen det kommande pp:t då Henrik Thegel sprätte upp ett skott i krysset och kvitteringen var ett faktum.

Andra perioden blev sedan mållös. Dock var Malmö ytterst nära att ta ledningen när de spelade boxplay men Brage i hästenkassen gjorde en riktigt sjuk räddning!

Malmö öppnade sista perioden precis så som de öppnade den första och hade ett par riktigt bra lägen men det ville sig inte riktigt i avsluten.
Hästen tränare Czarnecki var absolut inte nöjd med inledningen av perioden och tog en tidig timeout för att få en förändring i spelet.
Efter timeouten jämnade Hästen ut spelet och matchen blev jämnare med fördel för Malmö.
14.07 in i matchen gjorde Malmö 1-2 men det blev bortdömt pga högklubba, ytterst tveksamt!

1-1 står sig perioden ut och förlängning väntade! Man skulle kunnat tro att Hästen hade vunnit matchen för publiken stod upp och sjöng för sina hästar. Men man får ha i åtanke att Hästen var riktigt nedtippade mot topptippade Malmö.

2.25 in i förlängningen avgjorde Hästen då Adam Schmidt på en spelvändning sprätte upp puckin i bortre krysset! Två poäng till Hästen!!