torsdag 4 september 2014

Hästen vann genrepet!

Hästen spelade ikväll sin sista träningsmatch då man mötte seriekonkurrenten BIK Karlskoga hemma i himpa. Det slutade med en 4-2 vinst och nu är det inga fler matcher kvar innan seriepremiären!

Hästen fick spela powerplay efter 3.48 spelat av matchen. Precis när Karlskoga blev fulltaliga gjorde Justin Donati 1-0 för Hästen, assisterad av Jesper Samuelsson och Viktir Amnér. Resultatet stod sig sedan perioden ut, skotten blev 6-17 till Karlskogas favör.

7.56 in i andra utökade Hästen sin ledning till 2-0 genom Macke Eriksson, snyggt framspelad av Justin Donati. Även assist på Sean-Michel Sunnqvist.
Efter 15.07 spelat fick Hästen chansen i powerplay och man tilldömdes en straff. Adam schmidt missade den tyvärr men man Utökade ändå ledningen i powerplayet efter 16.22 genom Riley Armstrong! Hästen fick sedan spela perioden ut i powerplay då Linus Fröberg åkt ut två minuter flr holding och sen ytterligare två minuter för snack..Dock ingen utdelning den gången utan 3-0 till hemmalaget står sig inför den sista perioden. Skotten 8-11, totalt 14-28.

51 sekunder in i tredje perioden reducerade Karlskoga till 3-1 genom Christian Berglund, en smakstart i tredje för gästerna. Det drödje sen ända till slutet av matchen innan nästa mål kom, efter 17.11 gjorde Macke Eriksson 4-1 för Hästen i tom kasse. Efter 18.39 spelat reducerade Karlskoga på nytt genom Carl Berglund men där tog det sedan stopp.

4-2 vinst för Hästen, man gör en bra försäsong och nu är det bara o finslipa på de sista detaljerna innan seriepremiären om en vecka mot Västerås!

Publik: 612 personer