lördag 6 september 2014

Intervju med Niklas Ottosson!

Jag kollade läget lite med ex-hästen Niklas Ottosson som lämnade Hästen inför säsongen och åkte till England för ett try-out spel. Läs intervjun här nedan om hur try-outen gick, och även lite annat.

Foto: Angelika Aronsson, icingvajsing.blogspot.com

Du har nu varit en tid i England, hur tycker du att den har varit?
- Det stämmer, har varit här i snart en månad nu och trivs jättebra. Det rullar på!

Hur trivs du socialt och vad är den största skillnaden mot Sverige?
- Socialt så blir det bara bättre och bättre, man har ju alltid laget så man träffar ju nya människor och skaffar nya kompisar fort i ett lag. Största skillnaden mot Sverige vet jag inte riktigt, inte varit här så länge. 

Och hockeymässigt, hur skulle du vilja säga att kvalitén är jämförelsevis med din tid i Hästen?
- Skulle säga att laget jag var på try-out med höll div 1 klass men inte lika bra som Hästen dock. Skulle kunna placera dom mellan Hästen och Lindlöven som jag har erfarenhet ifrån när det gäller div1 spel. 

.Du har nu haft try-out ett tag, hur har den gått och hur ser framtiden ut för dig?
- Det gick inte riktigt som det var tänkt då jag blev lite lurad kändes det som. 
Laget jag var på try-out med hade jagat en annan import hela sommaren och i stort sätt bara väntade på hans signatur vilket gjorde att laget inte hade någon importplats kvar i laget för mig. Det var riktigt surt! Kände mig lurad då han inte nämnde det alls när han pratade och ville ha mig till deras camp.
Har dock hittat ett annat lag i serien under, Solihull Barons. Vilket var ett bra alternativ för mig nu, jag får hålla igång och vara på is. Om någon annan klubb i en högre serie hör av sig så är jag fri att gå vart jag vill. 

Har du någon koll på hur det går för Hästen och har du kontakt med någon/några i Hästen?
- Jag har ganska bra koll på Hästens framfart under försäsongen och kommer att fortsätta ha det under serien. Hoppas det bästa och önskar Hästen stort lycka till i årets allsvenska. 
Har kontakt med några i laget lite då och då, mest Wille Wallén och Jeff Jakobs från förra året


Tack för att du ville ställa upp på intervjun Niklas och lycka till i din nya klubb i England!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar