tisdag 21 oktober 2014

Förlust i derbyt!

Vita Hästens J20-lag förlorade ikväll derbyt på bortais mot Mjölby med 4-3 efter att matchen gick till straffar.

Mjölby tog ledningen med 1-0 efter 3min, men kort därefter kvitterade Hästen genom Joel Lundberg.

Hemmalaget tog sedan ledningen återigen men Hästen kvitterade till 2-2 i powerplay genom Filip Stensson.

Med lite drygt 7min kvar av tredje perioden tog hemmalaget ledningen ännu en gång.
Hästen lyckades kvittera för tredje gången i matchen med 1.04 kvar av tredje perioden.

Matchen gick sedan till straffar där Hästen missade alla sina straffar medans Mjölby avgjorde efter att Linus Bramby gjorde mål på Mjölbys andra straff.

Mjölby är ett bottenlag i serien hittills och det könns väl på förhand som att det här var en match dom Hästen ska vinna. Laget visar ändå moral genom att hämta upp underläge hela tre gånger i matchen.

Nästa match för J20 är på fredag kl.19 då Nässjö kommer på besök i himpa!