måndag 27 oktober 2014

Forwarden stannar?

Den inlånade forwarden Robin Dahlström har gjort det riktigt bra i de matcherna han spelat för Hästen. Han lyckades även göra viktiga 1-0 i matchen mot Södertälje senast.

Det har pratats om att han är en ersättare till Justin Donati som är skadad just nu. Och mycket riktigt har det varit tänkt så och det har även sagts att när Donati är tillbaka så ska Dahlström tillbaka till Örebro.

Men nu har jag fått in tips kring att Dahlström kommer bli kvar i Hästen, även när Donati kommer tillbaka.

Det vore jäkligt bra isåfall! Dahlström har verkligen visat en otrolig kämparglöd. Redan i sitt första byte med Hästen mot Västerås när slängde han sig och täckte skott, och han har verkligen fortsatt på den inslagna vägen.

Han är inte bara bra defensivt, han har visat upp fina offensiva kvalitéer och är en sån spelare som motståndarna måste tycka är jävligt jobbig att möta.

Det är inte alltid lätt att bli utlånad och verkligen prestera på topp med nya lagkamrater m.m men jag är riktigt imponerad av hans jobb över hela isen!
Och det är precis sådana spelare som hästenfansen älskar, när man verkligen gör allt för laget!

Frågan är nu om tipsaren har rätt?

Jag hoppas på det!

Fortsättning följer..

1 kommentar:

  1. SSK gör enligt Janne K sin bästa bortamatch på hela säsongen mot Hästen i lördags, och visst var de bra, men Hästen var bättre...
    Så gött så gött. Hoppas att man i framtiden slopar skottstats och satsar på att göra "kvalificerade chanser" till officiell statistik, så mycket mer intressant.
    Vad folk än säger så är det laget som gör mest mål som är bäst, allt annat är bortförklaringar och skitsnack.
    Puckinnehav? intresse om man inte vinner, Skott på mål? intresse om man inte vinner, osv..MÅL det är melodin i hockey om man vill vinna, ifall någon missat det:)

    SvaraRadera