måndag 27 oktober 2014

Intervju med Justin Donati!

Då var det dags för en ny spelarintervju och den här gången har Vita Hästens stjärnvärvning Justin Donati blivit intervjuad. Vi tar upp bl.a vad han tycker om sin första tid i Norrköping och även den tunga skadan han råkade ut för.
Se intervjun här nedan:


Hur tycker du att din första tid har varit i Norrköping? Trivs du i staden?

- Ja, jag gillar verkligen staden. Jag bor nära centrum och det finns en hel del för mig och min flickvän att göra! Sverige är också mycket likt Kanada, så jag trivs väldigt bra här!

Du har presterat väldigt bra i inledningen av serien, hur tycker du själv att det har gått?
- Jag har utvecklats väl här och det har gått bra för mig. Laget spelar också mycket bra, förhoppningsvis kan vi alla fortsätta att spela vårt bästa och hålla fast vid vårt vinnande spel.

Det var ju lite strul i början av serien då du inte hade fått arbetstillstånd, hur kändes det att få det beskedet och vad har du att säga om situationen som blev?
- Det var givetvis en besvikelse eftersom att som spelare vill du spela alla matcher. Men sådana saker händer, och det är en del av att flytta till ett nytt land. Klubben fick klart pappersarbetet så fort de kunde, och jag var glad att bara missa en vecka.

När det blev klart att du skulle spela för Vita Hästen var det många som trodde att Tyler också skulle komma. Pratade ni något om det att spela tillsammans?
- Vi diskuterade faktiskt inte det. Jag gillar att spela med min bror, vi spelar väldigt bra tillsammans.

Du är skadad just nu, kan du berätta lite vad som hände? Hur går rehabiliteringen och när tror du att du kan spela igen?
- Det var en olycklig sekvens. Jag hamnade över min fotled och vred till den. Rehaben går bra och så snart min fotled känns bättre kommer jag att vara med i lineupen igen.

Avslutningsvis, ni har ju haft ett otroligt stöd på läktaren, vad har du att säga om supportrarna?
- Det har hittills varit väldigt roligt att spela inför Vita Hästens fans! Att spela inför 3000-5000 Vita Hästen fans varje hemmamatch är jäkligt kul och de bevisar genom sitt stöd till laget att vi har de bästa fansen i serien!!


Powerbreak tackar Justin för intervjun och hoppas få se honom på isen snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar