torsdag 2 oktober 2014

Hästen förlorade!

Vita Hästen åkte ikväll på sin första 0-poängare då man förlorade hemma med 2-3 mot Rögle efter att man tappat en 2-0 ledning.

Vita Hästen gjorde en bra första period och tog ledningen efter 16.04 genom Justin Donati i powerplay. Med endast 3 sekunder kvar av perioden lyckades Henrik Thegel göra 2-0 efter att pucken seglat in över Lars Volden i Rögle kassen.

Andra perioden hann knappt börja innan Rögle reducerade efter 19 sekunder genom Jakob Lilja. Inte nog med det, kvitteringen kom efter lite drygt 2 min spelat, målet gjort av Daniel Sylwander.
Då tog Niklas Czarnecki timeout för Hästen och Hästen började komma in i matchen lite mera efter timeouten. 2-2 stod sig perioden ut, en period med fördel för Rögle.

Rögle tog sedan ledningen med 2-3 efter ett slumpmål lite drygt 6min spelat.

Hästen försökte och försökte sedan men lyckades inte få in en kvittering.

Därmed innebär det att Hästen åkte på sin första 0-poängare för säsongen.
Inget att säga om egentligen, man gör ändå en bra match men den här gången räckte det inte.