lördag 25 oktober 2014

Kämparinsats gav 3poäng till Hästen!

Vita Hästen stod för en riktig krigarinsats idag då man besegrade Södertälje hemma i himpa med 2-1. Morgan Hassel stod för det matchavgörande målet i slutet av andra perioden inför hela 4694 åskådare!


Södertälje började matchen bäst men Hästen kom in i det mer och mer.
Hästen tog sedan ledningen efter 15.08 genom Robin Dahlström.
Perioden slutade 1-0 Hästen och skotten 13-12 till hemmalaget.
En period som var väldigt intensiv med mycket kamp!
Domaren fick avbryta matchen för en kort stund då det smälldes av ett knallskott från bortasektionen, synd att inte "supportrar" kan sköta sig samtidigt som de förstör för de riktiga supportrarna!

I andra perioden fick Hästen chansen i PP efter 3min spelat men man fick ingen utdelning.
Bortalaget Södertälje fick sedan chansen i PP och efter 16.45 spelat kvitterade gästerna till 1-1 genom Francois Bouchard.

Men minuten efter tog Hästen ledningen på nytt genom Morgan Hassel, 2-1!

2-1 stod sig sedan perioden ut, skotten 7-9 till bortalaget.
Återigen en jämn period med mycket kamp!

I sista perioden var det mycket Södertälje och man var nära ett par gånger men Axel Brage stod ivägen! Matchen slutade 2-1 till Hästen!

Man gör en riktig krigarinsats där alla verkligen sliter arslet av sig, jävligt kul o se! Det var en match med otroligt mycket kamp och det känns otroligt skönt att Hästen fick med sig 3poäng från den här matchen!

Förutom att hylla laginsatsen idag måste man även hylla Axel Brage! Vilken match han gör, skönt besked från honom! Han landar på 97.30% i räddninggsprocent och räddar 36 skott!

Publiksiffran var enastående idag, 4694åskådare!

3 kommentarer:

 1. Helt jävla fantastiskt att trycka ditt SSK; speciellt med den begåvningsreserv de hade med sig. Då myser man extra mycket, en dag som denna!

  SvaraRadera
 2. Kul med mycket folk och bra pengar till VH 😊😊

  SvaraRadera
 3. Kul match och SKÖÖÖÖN vinst. Norrköping har en guldsits jämfört med många allsvenska lag. Hittills verkar de förvalta den sitsen bra. Fortsätter det så här kommer de kunna redovisa ett STORT ekonomiskt plus denna säsong, betydligt större än förra säsongen som var fantastisk ur ett ekonomiskt perspektiv.
  Tror personligen att SHL kommer omvärdera slopandet av kvalserien.
  Det beslutet riskerar att ta död på intresset helt. Det går inte bara att stänga serien och tro att intresset ska vara konstant. serien sätter sig tidigt och det blir en väldig massa matcher som inte gäller ett skit. MÅNGA lag tappar MYCKET publik och för serien som helhet blir skadan större än den skada det innebär för ett enskilt lag att åka ur!
  Ta tillbaka kvalserien och utveckla "fallskärmen" till en solidarisk sådan där ALLA klubbarna lägger en vald del.
  Säg att alla klubbar lägger 1,5 miljoner av tv-slanten i en pott som tillfaller den som åker ned. Det blir 21 fina millar som borde markant öka chansen att ta sig tillbaka.
  KVALSERIEN BEHÖVS, detta att man kan gå upp är själva drivkraften i svensk hockey och en viktig anledning till att vi för tillfället är en av världens största och bästa hockeynationer!!

  SvaraRadera