onsdag 19 november 2014

Dåligt Hästen förlorade mot AIK!

Vita Hästen förlorade kvällens match hemma mot AIK med 3-5 efter en ganska slätstruken insats.

Första perioden blev riktigt målrik. AIK tog ledningen med 0-1 redan efter 1min spelat efter slarv från Morgan Hassel i egen zon.
Sedan kvitterade Hästen till 1-1 genom Jesper Samuelsson efter 7.37. Hästen fick sedan ett mål bortdömt vilket kändes korrekt för hög klubba.
Bara 19sekunder senare gjorde AIK 1-2 återigen efter slarv i egen zon, den här gången Marcus Eriksson. Macke skulle sedan få sin revansch och gjorde 2-2 för Hästen med 14sek kvar av perioden.
En period som inte går till historien direkt, Hästen bjöd på två mål samtidigt som bortalagets försvarsspel inte var något vidare heller.

Den andra perioden är riktigt dålig från Hästen. AIK vinner perioden med 0-2. Det var mycket felpass och väldigt slarvigt i egen zon.

I den tredje perioden bevakade AIK sin ledning väldigt bra. Dock fick Hästen in en reducering med lite drygt 4min kvar att spela genom Viktor Amnér i powerplay.
Närmre än så kom inte Hästen utan istället kunde AIK sätta slutresultatet 3-5 i öppen kasse.