torsdag 20 november 2014

Skador i Hästen!

Vita Hästens inlånade forward Anton Brehmer blev skadad igår i första perioden mot AIK.

Han fick ett skott på handen och röntgen visade att lillfingret var brutet, hur länge han blir borta är nu oklart men Anton själv hoppas på att han snart ska vara tillbaka och säger såhär till nt.se:

– Förhoppningsvis blir det inte så långvarigt. Jag har fått ett skydd nu och ska åka hem till Örebro imorgon (fredag). Jag ska träffa vår läkare där så får vi se vad han säger. Tills det läkt helt tar det över en månad, men så länge ska jag inte behöva vara borta från spel."

Synd att Anton blivit skadad, han har gjort det bra i Hästen och är en nyttig spelare! Hoppas han kommer tillbaka snart! Match imorgon mot Karlskrona är i alla fall uteslutet och jag tror att han kommer få avstå några mer matcher.

----

Inte nog med det, Wilhelm Westlund klev av matchen igår mot AIK med en skada.
Det visar sig att Wilhelm har ryggproblem. Han ska snart kunna vara tillbaka men det är oklart när, kanske att han är redo för spel redan imorgon mot Karlskrona.

Inte bra att skador uppkommer även om det alltid kommer finnas skador i spelartrupperna. Hoppas på att båda dessa herrar är tillbaka i spel snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar