lördag 29 november 2014

Fortsatt tungt för Hästen!

Det går fortsatt tungt för Hästen. Ikväll kom lagets fjärde raka förlust då man förlorade med 3-6 hemma mot Malmö.

Hästen tog för ovanlighetens skull ledningen i matchen men Malmö kvitterade till 1-1 innan den första perioden var slut.

I den andra perioden tog Hästen återigen ledningen innan Malmö kunde vända och gå till pauvila med 2-4 inför sista. Väl där utökade bortalaget lednigen till både 2-5 och 2-6. Hästen fick sedan in en reducering men närmre kom man inte utan man åkte på sin fjärde raka förlust.

----

Malmö är snäppet bättre. Hästen gör det helt okej stundtals men man har inte det där rätta flytet just nu. Tyckte dock det var lite bättre mot föregående matcher men man måste försöka hitta tillbaka till det försvarsspel man hade tidigare under säsongen. Man måste ta sig ur den här negativa trenden snarast innan man tappar för mycket!

----

Måste även nämna domaren tyvärr. Malmös 2-2 mål (har jag för mig) kändes som en solklar offside inna målet kom. Dessutom inför tredje perioden som kom Malmöspelarna in VÄLDIGT sent (2-3min för sent) till perioden och om inte jag missminner mig så är det väl 2min på det?
Jag vill inte på något sätt ta ifrån Malmö segern och skylla på domaren men nivån måste bli bättre, det är alldeles för ojämn nivå!
T.o.m vinnande lags trönare sågar domarnivån efter matcher och man måste kröva mer av domarna på den här nivån, det pratas mycket om att spelarna har ett ansvar på isen m.m, det har även domaren!

----

Målskyttar för Hästen ikväll:
Marcus Eriksson, Markus Gunnarsson (hans första allsvenska mål) och Adam Schmidt.