måndag 1 december 2014

Utvärdering del.1!

Har tänkt att göra en utvärdering kring Vita Hästens spelare/lagdelar efter 27omgångar spelade av serien.
Jag kommer att ge spelarna en ranking från 1-5 där ju högre siffra man har, desto bättre har man varit.

Vi börjar med målvakterna:

Axel Brage (5)
Kommentar: Axel har verkligen överträffat att förväntningar på honom. Han har gjort det ruskigt bra hittills, dock haft en liten dipp på slutet men det hör samtidigt ihop med att försvarsspelet är mycket sämre nu. För mig är han förstavalet vad gäller målvakt i Hästen.


Johannes Jönsson (4)
Kommentar: Johannes har även han gjort det bra. En målvakt som står i vägen för pucken men som kanske inte gör den där spektakulära räddningen. Släpper en del returer men har samtidigt gjort det väldigt bra och gjort det man ska som målvakt, rädda puckarna. Dock ser jag Brage som nr.1.


Sammanfattning: 
Hästen har haft otroligt bra målvaktsspel hittills den här säsongen. Man har mycket att tacka sina målvakter för poängen man fått ihop. Målvakterna har haft det lite tungt på slutet men känns som att det är en kombination med att försvarsspelet inte fungnerar speciellt bra just nu.
Jag hoppas att Axel och Johannes fortsätter att prestera bra i kassen för det behöver verkligen Hästen, speciellt nu när det går lite tyngre.Vad tycker du om målvakternas insats än så länge?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar