torsdag 20 november 2014

Läget i truppen inför morgondagens match!

Vita Hästen har en tuff utmaning framför sig då man ställs mot Karlskrona på bortais imorgon.

Hästen gjorde en dålog match igår mot AIK och det gäller att man hittar tillbaka i grunderna och undviker så mycket misstag som man hade mot AIK. Samtidigt vill jag se mer vilja och mer fart på skridskorna från hästenspelarna, det såg lite segt ut igår!

Jag är säker på att Niklas Czarnecki har tagit ett ordentligt snack med spelarna att man inte kan bjuda på så mycket till motståndarna.

Läget i truppen inför morgondagens match då:

Axel Brage är tillbaka efter sin sjukdom och finns med i truppen. Dock kommer Johannes Jönsson få fortsatt förtroende i kassen enligt säkra uppgifter till bloggen. Jag hade gärna sett Brage i kassen men samtidigt har han varit sjuk och inte kunnat träna ordentligt så han kanske inte är helt 100 återställd.

Sean-Michel Sunnqvist är även han tillbaka i truppen. Kan inte Wilhelm Westlund medverka imorgon så tar han nog hans plats. Kan dock Westlund spela så tror jag att Sunnqvist tar Bergmarks plats på backsidan.

Anton Brehmer åkte på en skada senast och har brutit fingret. Vi får se vem av Gunnarsson/Thegel som tar hans plats.

William Wallén kommer att stanna hemma och får inte plats i truppen.

Jag hoppas som sagt se ett mer resolut spel från Hästen imorgon, man måste minimera misstagen och framförallt i försvarszonen. Det kommer bli en oerhört tuff match men min magkänsla säger att Hästen kommer snäppa upp både en och två nivåer i sitt spel.
Jag hoppas känslan har rätt!

Vad tror du om morgondagens match?2 kommentarer:

  1. Sluta ta med Jocke Petersson. Alldeles för många misstag från den klubban.

    SvaraRadera
  2. Hua känns som årets svåraste bortamatch. Hoppas vi (!) kan rycka upp oss och undvika samma svacka som förra spelomgångarna räknat från AIK och framåt.

    SvaraRadera