torsdag 11 december 2014

Andra raka för Hästen!

Vita Hästen vann kvällens match borta mot Almtuna med 1-2 och tar sin andra raka seger!

Den första perioden vanns av hemmalaget Almtuna med 1-0. Det var Sebastian Hartmann. Som var målskytt för hemmalaget 11.09 in i perioden.
En period som annars innehöll en hel del felpass men enligt mig fördel Hästen. Bl.a missade man frilägen medans Almtuna inte hade något alls knappt. Första kedjan med Schmidt, Samuelsson och Eriksson klart bäst i Hästen och man skapade en hel del utan att få utdelning.

Almtuna började den andra perioden bäst och fick chansen i PP utan att lyckas. Efter 8.52 fick Hästen istället läge att spela PP och precis när almtunaspelaren kommer in på isen igen så lyckades Tobias Liljendahl kvittera för Hästen, tid 10.55. Ett resultat som stod sig perioden ut, en period som inte var någon magisk underhållning direkt.

Hästen fick en smakstart på den tredje perioden då man tog ledningen genom Adam Schmidt efter 2.35 spelat efter fint förarbete av Macke Eriksson och Jesper Samuelsson!
Hästen fick sedan chansen två gånger om i powerplay utan lyckas få dit pucken. Istället var det Almtuna som skulle få chansen i PP med 6 min kvar att spela men inget mål där heller.
Almtuna tog ut målvakten på slutet och var nära men lyckades inte få in kvitteringen.
Matchen slutade 1-2 till Hästen som tar med sig 3 sköna poäng hem till Norrköping!

----

Hästen tar 3 otroligt sköna poäng med sig hem till Norrköping. För andra matchen i rad släpper Hästen in endast 1mål, och det har även inneburit 2 segrar.

Johannes Jönsson gör det riktigt bra i Hästen och räddar 26 av 27 skott.

Jocke Petersson gör på nytt en riktigt bra insats och spelar tufft försvarsspel.

Måste även nämna kedjan med Eriksson-Samuelsson-Schmidt, riktigt bra ikväll!