fredag 12 december 2014

Enkronasmatch på Söndag!

Ja på Söndag är det då dags för enkronasmatch då Oskarshamn kommer på besök i himpa.

I dagsläget är det ungefär 80 företag som går in och betalar 4000kr (bestämt sedan tidigare oavsett antalet åskådare), jag kan tycka att det är lite för lite företag. Några anledningar till att jag tycker det är att det är ju hockeyfeber i stan, Hästen spelar i hockeyallsvenskan nu vilket jag tycker borde betyda att företagen får mer publicitet. Det är bara några av anledningarna till varför jag tycker det är lite för lite företag.

Jag hoppas och tror på storpublik på söndag! Hästen har prickat in de här två senaste segrarna perfekt, och vi vet ju hur folket i Norrköping är (verkligen inte alla). Kan man komma upp i 4500? Jag hoppas det, det borde bli fullt hus!

Man kommer med all säkerhet redan på söndag klara av den budgeterande totala publiksiffran vilket innebär att man kommer gå plus en hel del ekonomiskt vad gäller biljettintäkter vilket är väldigt bra i det ekonomiskt ansträngda läget som klubben är i!

Se nu till att ta er till himpa på söndag!

16.00 är det nedsläpp, kom i god tid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar