tisdag 30 december 2014

Hästens tredje raka mot Mora!

Vita Hästen tog ikväll en mycket tung 1-2 vinst borta mot Mora, vilket innebar andra raka segern efter uppehållet och tredje raka segern mot Mora den här säsongen!

Första perioden blev mållös, en period med klar fördel för Mora spelmässigt. Man hade mycket puck men skotten kom oftast rakt i magen på Axel Brage. Bäst chans i perioden hade ändå Hästen som kom 3 mot 2 men Adam Schmidt lyckades inte få in pucken i mål.
Skotten i första: 12-10 till Mora.

I den andra perioden höjde sig Hästen ett par nivåer och ledningsmålet skulle komma. Efter 10.46 lyckades Linus Näsström peta in pucken bakom Jacob Johansson i Moramålet. Det fanns även bud på fler mål men man missade chanserna. Mora fortsatte att skjuts en hel del men Brage i hästenmålet stod emot hur lugnt och säkert som helst!
0-1 stod sig perioden ut, skotten 14-9 till Mora.

Hästen fick en smakstart i den tredje perioden. Markus Gunnarsson snappade upp en retur och kunde pricka in 0-2! 1-2 skulle dock komma efter 8.00 då Jerry Pollastrone kunde prickskjuta in pucken i mål.
I slutet av matchen trodde Mora att de hade en puck inne och domaren ringde på det men det visade sig att det inte var något mål vilket kändes som ett korrekt beslut.
Hästen kunde stå emot och man gick segrande ur striden med 1-2!

----

Hästen tar en mycket tung trea! Man gör en helt gedigen insats, förutom första perioden som var skakig. Man har nu tagit två tunga segrar efter uppehållet och man har fått ett litet glapp neråt samtidigt som man hakar på i toppen av tabellen.