torsdag 1 januari 2015

F.d Hästenspelaren på väg tillbaka?

 Under de senaste åren har Karlskrona värvat spelare från Hästen. Ska det bli tvärtom nu?

Ja det har kommit in uppgifter från fler olika håll den senaste tiden gällande att den f.d hästenforwarden Jimmy Andersson kan vara på väg tillbaka till Hästen.

En källa nämnde att det kunde bli aktuellt redan i Januari men det ser jag inte som speciellt troligt. Jag tror nog snarare så som en del andra nämnt, att det isåfall rör sig om till nästa säsong.

Jimmy har varit riktigt bra i Karlskrona den här säsongen, kanske framförallt just mot Hästen. Av vad jag sett av Karlskrona den här säsongen skulle jag nog vilja påstå att han är den bästa spelaren i Karlskrona.

Med tanke på hans prestationer så kanske det även blir/finns SHL intresse kring honom?

Skulle Jimmy komma tillbaka till Hästen så får man in en oerhört bra spelare i truppen.

Fortsättning följer..

God fortsättning på er!7 kommentarer:

 1. Tyvärr då lär det knappast bli så. Flera topplag inkl. Karlskrona som vill knyta Jimmy till sig. Det diskuteras även om att Luleå och Brynäs är intresserade. Båda har varit och tittat på honom. Hans utvecklingskurva har varit otrolig tack vare möjligheten han fått i Karlskrona. Att ta ett steg tillbaka i sin utveckling genom att gå tillbaka till Hästen finns inte bara. Visst flickvän från Norrköping men det spelar ingen roll alls i detta fall.
  Att han dessutom skulle bryta ett pågående kontrakt hade varit inte bara dyrt för Hästen som skulle få betala mkt likväl en total utopi !!!!

  SvaraRadera
 2. Blev mkt glad av denna nyhet, hoppas verkligen Jimmy kommer tillbaka till Hästen! Dock inte sannolikt att han dyker upp redan denna säsong... Får hålla tummarna för nästa säsong, även om jag förstår att SHL lockar.

  SvaraRadera
 3. SHL?!?! Ärligt talat, så jääävla bra är han inte :) Dock tror jag inte han blir kvar i KHK.

  SvaraRadera
 4. Hahah du har inte mycket koll du Mikael.. Han har utvecklats otroligt mycket. Redan förra säsongen var en succé, även detta år. Så JO SHL väntar nog för den gode Jimmy!

  SvaraRadera
 5. Jag har dyngkoll. Något du dock måste lära dig är att alla har olika roller i ett lag. Jimmy ska spela i en förstaline, möjligen andraline, och producera poäng. SHL är klart vassare än Allsvenskan och jag är ytterst tveksam till att han skulle kunna ta en plats i någon av de två förstalinorna.
  Han känns som en stabil allsvensk spelare, och jag välkomnar honom tillbaka till Hästen hur som helst :)

  SvaraRadera
 6. Han vill absolut inte tillbaka till hästen iaf! Det är ett stort nerköp!

  SvaraRadera
 7. Ja ni bönder är tragiska, Stockholm är inte mycket till bonnhåla va?

  SvaraRadera