tisdag 23 december 2014

"Samas" svar på "i fokus" intervjun!

Dags att presentera nästa "i fokus" intervju. Jimmi Ramsten som blev grillad av er supportrar förra gången skickade vidare grillningen till Jesper Samuelsson!
Vad "Sama" svarat på de frågor ni ställt ser ni här nedan:


Foto: Angelika Aronsson

Först och främst vill jag säga grattis till att du blivit pappa (något sent). Har du fått ett annat perspektiv på hockeyn sedan du blev pappa? T.ex när du kommer hem efter en förlust/vinst i hockeyn? /Kjelle
- Tack Kjelle. Absolut, hockey finns bara i tankarna när jag är i ishallen. Tidigare kunde man fundera och älta saker, nu lämnar jag matcherna när jag åker från hallen.

Tycker du själv att du gör din bästa säsong ? Det tycker alla andra! /Lyris
- Kul att du/alla andra tycker så. Vet faktiskt inte men det har känts bra under hösten och jag hoppas att vi kan fortsätta även under våren att vinna matcher. 

Vad tycker du om Hästen fanz och Dårarna på K:s supportande? Något speciellt som du saknar från klackarnas sida något som du skulle vilja uppleva mer utav? /Inte helt hundra???
- Nej det finns inget ni behöver förbättra. Härligt stöd matcherna igenom. Fortsätt kämpa även på läktarplats vi behöver er! 

Vad har du för favvoklubb i SHL? Och en liten fråga till: Vilket är ditt favorit traktormärke? Go jul på dig!!! /Anders J
- Tja Anders J. Har varit o kollat på en del LHC matcher annars följer jag inte SHL så noga. Måste erkänna att traktorer inte är mitt starkaste ämne.

Hejsan Sama.. Måste säga du gjorde jävligt bra säsong (helst slutet) förra året. Men fasen ännu bättre iår. (ge näsa en passning med, han gör med de bästa han gjort)
Nu fråga. Vad kan du o ni erfarna göra dels för o inte släppa in mål som det varit nu i de flesta matcher, ni hamnar oftast i underläge i första period.. Jäkla onödigt.
Nästa fråga, det känns som att ni är lite passiva o inte vill kliva in,för mycket respekt ? Då vi ju är nykomlingar. /Torbjörn Carlson
- Tack Torbjörn. Hälsar det vidare till Linus. Ishockey är en lagsport så det är svårt att se vad ett par enskilda spelare ska kunna göra för att undvika tidiga baklängesmål. Men givetvis är det något vi ständigt pratar om o givetvis vill vi inte inleda matcher i underläge. Det kanske kan upplevas passivt när vi möter bra lag som har mycket puckinnehav. I inledningen av serien visade vi stort tålamod för att sedan kunna utnyttja motståndarnas misstag. Det är nog dit vi måste hitta tillbaka för att vända den negativa trenden.

Vem är den bästa hockeyspelaren du har spelat med under din karriär och varför? (du får inte svara macke) /Matte
- Haha matte jag kan ju inte bara hitta på någon. Svårt att svara nån annan än mackan :-) Vi har spelat länge tillsammans och trivs väldigt bra med det. Han har ju även gjort flest poäng i Hästen genomtiderna och förtjänar mer uppmärksamhet! 

Tjena "Sama", En sak som jag undrar är, hur gör ni för att undvika negativa vibbar på is och i omklädningsrum när det går tungt? /Crazy Horse
- Vi försöker ha en avslappnad miljö där folk trivs att vistas. Lyssna på lite harmonisk musik och skratta mycket.

Vem är lagets pajas (på ett positivt sätt) och vem är mest utseendefixerad i laget? Motivera gärna dina svar. /Salle
- Finns flera som lättar på stämningen men man har aldrig tråkigt i närheten utav Linus Näsström. Härligt glad kille som alltid har en räv bakom örat. Mest utseendefixerad är nog Bankelius. Kommer ständigt med det senast från Johnells. Han måste ha något bra extraknäck :)

Har du några s.k "bad omen" när det kommer till gameday?
Typ t.ex. att du flippar om det ligger vita strumpor i trunken istället för svarta? 
Eller att tejpen på klubbladet måste vara virat åt ett speciellt håll & vara av en speciell färg? /Klefa
- Nej har inga sådana grejer för mig. Allt för att minska riskerna för att få en match förstörd just pga att man kanske inte hinner med alla grejer som man ska göra om tex bussen är sen eller liknande. Men givetvis virar jag alltid tejpen åt samma håll på klubban men det har med att göra att man får hjälpen av tejpens skarvar när man tex ska slå en flipp-pass.

Avslutningsvis Jeppe, vem tycker du ska bli grillad nästa gång?
- Henrik Thegel!

Tack för att du ville ställa upp Sama och god jul&gott nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar