måndag 22 december 2014

Intervju med Marcus Eriksson!

Nu är det jullov och jag kollade läget med Vita Hästens Marcus Eriksson hur han ser på lagets och sin egen insats hittills bl.a.
Intervjun ser ni nedan:

Om vi kikar lite på hur säsongen har varit hittills och delar upp den i två delar så kan man säga att den första delen var riktigt bra medans den andra var mycket tyngre. Vad har du att säga om säsongen än så länge?
- Det är bara att hålla med i det du säger. Första delen gick lite för bra och andra delen lite för dåligt. Men sammanfattar man så är det ju en bra säsong hittills.

Vad tycker du är den största skillnaden mellan första delen och den andra?
- Det är en rad olika faktorer men starten var ju lite för bra och det var mycket medstuds och vi hade nästan maxprestationer från alla varje match. På slutet har vi bjudit på mycket mer vilket gjort att motståndarna fått mer klara målchanser och det straffar sig tillslut.

Ni ligger på en 8:e plats just nu, lite bättre än vad ni kanske hade hoppats på innan säsongen efter 34 omgångar spelade?
- Ja trots att vi haft det tungt senaste 10 matcherna så är det ju bättre än vad dom flesta trodde innan säsongen.

Hur ska ni göra för att hitta tillbaka till det vägvinnande spelet nu de sista 18 omgångarna?
- Det är nog att hitta tillbaka till det tighta försvarsspelet. Och att sluta bjuda motståndarna på enkla mål.

Det har gått riktigt bra för din egen del där du just nu ligger på en 4:e plats i seriens poängliga med 32poäng på 31 matcher. Hur tycker du själv att det gått för din del?
- Ja poängmässigt har det ju gått mycket bättre än vad jag själv nånsin trott. Men spelmässigt kan det bli ganska mycket bättre tycker jag.

Nu är det ett litet jullov för er del med match först den 27:e Dec hemma mot Rögle, hur skönt är det egentligen att komma bort lite från hockeyn såhär?
- Det ska bli väldigt skönt att släppa hockeyn helt ett par dagar och ladda om både fysiskt och psykiskt inför slutspurten.

Avslutningsvis Macke, har du nåt att säga till supportrarna nu när det börjar dra ihop sig mot slutet av serien?
- Fortsätt att stötta oss som ni gjort hela säsongen. Det kommer bli extra viktigt i slutet av säsongen.

Tack Macke för att du tog dig tid med intervjun och jag önskar dig en god jul&gott nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar