fredag 23 januari 2015

Förlust mot Björklöven!

Hästen förlorade kvällens match mot Björklöven med 3-1 och därmed var den sjätte raka förlusten ett faktum!

Hemmalaget Björklöven vann den första perioden med 1-0 efter att Alexander Larsson slarvat vid egen kasse med endast några fåtal sekunder kvar av perioden. Stefan Öhman stod som målskytt.
En period som var Björklövens!

Hästen skulle få chansen i PP i början av den andra perioden men man gör återigen ett dåligt powerplay. Istället kom 2-0 till Björklöven genom William Quist efter 5.30 spelat.
Czarnecki tog timeout för Hästen efter 8.29 spelat för att få igång laget och det gav resultat. Efter 9.05 reducerade Hästen till 2-1 genom Viktor Amnér som pangade upp pucken i krysset, backens nionde mål för säsongen.
I slutet av perioden fick hemmalaget chansen i PP då Juha Outila åkte på sin andra utvisning för kvällen men Björklöven lyckades inte förvalta PP:t.
2-1 till Björklöven inför sista perioden.

Björklöven började den tredje perioden klart bäst och Hästen kom ingenstans offensivt.
Men Hästen skulle få chansen i PP efter halva perioden spelad men återigen bjöd man på ett otroligt dåligt powerplay.
Istället fick Björklöven chansen att avgöra matchen då man fick spela 5 mot 3 i cirka 1.30 med 5 min kvar att spela men Hästen klarade av boxplayet och gav sig själva en chans att försöka få dit en reducering.
Hästen tog ut målvakten på slutet och då avgjorde Björklöven till 3-1 i tom kasse.

----

Sjätte raka förlusten alltså. Gäller att Hästen bryter den dystra trenden snart! Lagen underifrån i tabellen knappar in på Hästen och man måste börja vinna snart om man inte ska falla ner ordentligt i tabellen.

----

Axel Brage räddade Hästen idag från större siffror, synd att det inte leder till några poäng.

----

Återigen bjuder man motståndarna på 1-0, det håller inte med alla dessa misstagen, de är grova dessutom.

----

Bara försöka ladda om nu, nästa match är mot Södertälje, en oerhört viktig match!

2 kommentarer:

  1. Ni vann inte ikväll, men jag hoppas att Vita Hästen blir kvar i Allsvenskan oavsett om det sker med hjälp av kval eller inte.

    SvaraRadera
  2. Mattias Pappii Essén24 januari 2015 kl. 09:26

    Ja det hoppas jag med givetvis men det går riktigt tungt just nu. Dels bjuder man på för mycket mål och samtidigt räcker det inte att göra 1mål/match.

    SvaraRadera