fredag 9 januari 2015

Inför BIK Karlskoga - Hästen!

Ikväll väntar en väldigt tuff match för Hästen då man möter BIK Karlskoga på bortais.

Matchen är en så kallad gratismatch så det lär bli mycket folk och drag på läktaren.
Hästen Fanz åker med 2 bussar till matchen och säkerligen lite bilar därtill.

Karlskoga har 11 raka segrar och är riktigt jävla svårslagna förtillfället, senast slog man Malmö på bortais med 3-5 trots att man förlorade skotten stort.

Hästen har efter juluppehållet tagit poäng i 4 raka matcher men kommer till matchen med 2 förluster i rad.

Läget i Hästen:

Axel Brage kommer att vakta kassen. Han vilade senast men coach Czarnecki säger såhär till nt.se om varför han inte vaktade kassen då:
" Han var så in i helvete bra de tre matcherna innan senast och då ville vi låta honom pusta lite och samtidigt få igång båda målvakterna (Henrik Lundberg)"

Linus Näsström saknas pga sin axelskada och det är oklart när han kommer kunna spela igen.
Ludvig Martinsson har missat de senaste matcherna pga sjukdom och kommer missa även kvällens match. Daniel Åhsberg som varit sjuk är eventuellt redo för spel men det är fortfarande osäkert kring hans medverkan.


Läget i BIK Karlskoga (saxat från deras hemsida):

Magsjukan har lagt sig i BIK och det betyder att Alexander Yterell är tillbaka i spel. Christian Berglund är dock osäker till spel i morgondagens match och det ser ut som att nyförvärvet Alexander Holmberg kommer gå in på Christians plats. Annars blir det inga större förändringar i det lag som gett oss fans 11 raka segrar.
På skadelistan : Jens Skålberg, Kristofer Näslund, Henrik Björklund och Björn Kindahl.

----

Jag tror det kommer bli en väldigt jämn match ikväll och givetvis hoppas jag på att det blir seger för Hästen. Känns som att det är ett bra läge för Hästen att skrälla ikväll och man brukar prestera väldigt bra när motståndarna har en riktig formtopp och Hästen är nederlagstippade, ta t.ex Malmö borta.

----

19.00 börjar matchen och den sänds för övrigt på Viasat Hockey och Viaplay!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar