fredag 9 januari 2015

Alex svar på era frågor i "i fokus" intervjun!

Då var det dags att presentera svaren som Alexander Larsson har gett på frågorna ni ställde till honom i "i fokus" intervjun! Det har tagit lite tid men man får acceptera att spelarna har lite annat de prioriterar i första hand.
Intervjun ser ni här nedan med den pratglada Alex:Vad tycker du om oss hästensupportrar? / Kricka
- Att det var så bra drag i himmelstalundshallen var helt klart en av anledningarna att jag ville hit under säsongen. Så jag tycker det är väldigt kul att spela inför er, älskar att spela inför mycket publik!

Hur ser en matchdag ut för dig? Laddar du upp med någon speciell frukost/lunch m.m? /Danne
- Man har sina rutiner men ungefär såhär: Om matchen börjar 19.00 på hemmaplan, kl 9 frukost, kl 11 lätt träning på is i ca 25-40 minuter. Sen ser jag till att allt är klart med utrustningen innan jag åker för lunch kl 13. Efter det försöker jag vila mellan 14 och 15.30 där jag kanske sover halva tiden. Sedan gäller det att få i sig kaffe för att piggna till igen och kanske ta en macka, för att sedan bege sig till ishallen igen 16.30 och förbereda sig för match. Och där på plats är det återigen dags för uppvärmningar, först på cykeln sen lite gymnastik och rörlighet för att sedan avsluta med det ni ser innan match, isvärmingen. Efter matchen är det dags att sätta sig på cykeln igen för att förhoppningsvis snabba på återhämtningen till nästa match.

Vem är den bästa spelare du spelat med och vem är den bästa du mött? / Nicke J
- Det var en fråga som fick mig att tänka till ordentligt. Jag var med en del i HV71 under lockouten  2004-2005. Då vimlade det ju av superstjärnor i elitserien. Jag var t.ex med på bänken mot Modo borta då en viss Peter Forsberg gjorde två mål. Men det var ju på bänken det, så det kanske inte räknas riktigt. Samma säsong mötte vi World All Stars med spelare som Sundin, Tie Domi, Sergei Fedorov, Brendan Shanahan,Hasek, Brodeur mfl. Men det var bara en uppvisningsmatch så det räknas väl inte heller.. Men jag kan säga att jag som 19 åring förmodligen var den som tog i mest på isen hehe! Tror faktiskt att jag även mötte Jaromir Jagr samma år i ett tidigt försök att få till Champions Hockey Leauge. Då var vi i S:t Petersburg och jag som junior fick följa med dit för att möta Avangard Omsk där han spelade då. Glömmer aldrig när jag stod bredvid Fredrik Olausson (back i HV) i korridoren innan match när Jagr kom förbi och stannade och pratade med honom. Jag bara stod bredvid och stirrade. Men för att försöka svara på en svår fråga så svarar jag ändå att den bästa spelaren jag mött och tävlat mot är Johan Davidsson. Den bästa spelaren jag spelat i samma kedja som, under en säsong är Matt Murley.

Hej Alex, du har ju nyligen bytt klubb i samma serie, inte mött Ssk i Hästen dressen ännu, men blir det en annan känsla när det händer? Jag gissar att det hänt tidigare i din karriär, kanske mellan Timrå-Brynäs? 
/Danne, sektion C
- När jag mötte Timrå med SSK nu i höstas var det faktiskt första gången jag mötte en klubb i tävlingssammanhang som jag spelat i tidigare, här i Sverige. Det var speciellt och lite extra pirr i magen. Men mest kul att komma tillbaka till Sundsvall och Timrå igen där jag bott och spelat hockey 6 år av min seniorkarriär.

Tja Larsson! Hur känns det nu när du har gjort en hel del matcher och träningar med laget, tränarna och supportrarna? // Oscar
- Det känns riktigt bra att vara spelare i Vita Hästen. Grymt drag på matcherna och jag har fått vara med och vinna en del matcher redan.

Varmt välkommen till toppen utav Olympen & helighetens tempel Himmelstalundshallen #VåranAlex! 
Detta är inte en fråga, utan jag tänkte slå vad med dig...får se om du axlar & går med på det:-)
Om du gör mål i nästkommande match (ikväll mot BIK) så tänkte jag att du skulle få rita/designa ett & signera ett hockeyrelaterat tattueringsmotiv åt mig som beskriver dig som spelare i Vita Hästen. Vad väljer du att skapa för motiv isf som beskriver dig?
Åter varmt välkommen Alex! Mvh / Klefa
- Ja det kan jag gå med på men jag tycker det är roligare om Klefa själv väljer ut något motiv som HAN tycker beskriver mig som hockeyspelare!


Stort tack för att du ville ställa upp Alex och lycka till i slutspurten nu med Hästen! Och givetvis hoppas vi på ett mål från dig ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar