fredag 23 januari 2015

Inför Björklöven-Hästen!

Hästen står inför en väldigt tuff uppgift ikväll då Björklöven väntar på bortais.

Jag tror det var 25 år sedan som Hästen vann borta mot Björklöven, ja det är en sjuk historik som ska brytas ikväll tycker jag!

Läget i Hästen:

Man kommer till matchen med 5 raka förluster och senast åkte man på en riktig stjärnsmäll då man torska mot Malmö med hela 9-1!

Marcus Eriksson var petad i den matchen och fick stanna hemma. Han fick ett träningsprogram att köra och under intervallöpningen fick han ont i ljumsken.
Han medverkade under onsdagsträningen men då blev skadan värre. Han kommer att åka med till Umeå men spel känns långt borta.

Adam Schmidt missade senaste matchen mot Malmö pga den skadan han ådrog sig mot Västerås hemma. Nu är han tillbaka i spel vilket är otroligt viktigt för Hästen!

Henrik Lundberg stod senast och hade ingen lyckad kväll. Mot Björklöven kommer Axel Brage att vakta kassen igen! Tycker att man ska köra på Brage i alla matcher som är kvar nu.

Läget i Björklöven:

Man kommer till matchen från en strafförlust mot Rögle men har annars en bra form på slutet.

Nyförvärvet Jack Combs kan eventuellt göra debut ikväll, allt hänger på migrationsverket.
Man har Tobias Björklund på try out den här veckan.

Backarna Rasmus Edström och Tommy Wargh har varit skadade och är på väg tillbaka.
Eventuellt kan Rasmus göra comeback ikväll.

----

19.00 nedsläpp!

Jag hoppas att Hästen hittar tillbaka till sitt vinnande spel och slutar att göra så grova misstag, motståndarna har varit väldigt effektiva och utnyttjat Hästens misstag.
Samtidigt måste man bli lite mer farliga offensivt, känns som att man gör alldeles för lite mål, inte lätt att vinna matcher om man gör 1mål/match.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar