onsdag 4 februari 2015

Bankelius förlänger!

Igår kväll gick John Senewiratne (reporter på 24nt/corren) ut med uppgifterna att Vita Hästens lagkapten Henrik Bankelius hade förlängt sitt kontrakt.

Och idag gick Vita Hästen själva ut med en bekräftelse på det, Henrik Bankelius har förlängt sitt kontrakt med 2år till.

Såhär säger Hästens vd Fredrik Jensen på hemsidan om förlängningen:
"Henrik är en viktig kugge i vårt lagbygge, en kämpe som alltid kommer till jobbet och bidrar med 100%. Han har dessutom varit med på resan från division 1 och är en del av den kärna i truppen som bland mycket annat bidrar med kontinuitet, vilket är mycket viktigt för en klubb som är ny på elitnivå. Vi är självklart mycket nöjda att vi kommit överens med Henrik och att vi fick det klart så tidigt,

Skönt att kontraktsförlängningar börjar ske. Bankelius har inte rikigt fått det att lossna rent poängmässigt den här säsongen men är en otrolig lagspelare som ger allt för laget.

Fredrik Jensen nämner även på hemsidan att de är i förhandlingar med fler spelare om en förlängning av kontraktet:
"- Vi har sedan november planerat den sportsliga verksamheten och lagbygget för kommande säsong, då vi går från att vara nykomlingar, med allt vad det innebär, till att skapa ett lag och en klubb med kontinuitet och stabilitet på allsvensk nivå. Vi kommer tack vare det planeringsarbetet inom kort kunna presentera fler kontraktsförlängningar med ledande spelare, avslutar Jensen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar