onsdag 25 februari 2015

J20 kvalspelar nästa helg!

Jag har fått lite info kring hur kvalspelet kommer se ut för Hästens J-20 till SuperElit.

Och om jag förstått det hela rätt så kommer det att se ut såhär:

Nästa helg kommer man att spela ett litet gruppspel/kvalserie i Mariestad där man kommer att möta Mariestad och Troja/Ljungby.
Just Mariestad och Troja ligger etta och tvåa i J20Elit serien som Hästen ligger trea i förtillfället.

Det kommer att bli ett möte mellan alla lagen och det är endast vinnaren som går vidare till nästa kvalspel. Om det är så att man inte kan få fram en vinnare efter dessa möten så är min gissning att det kanske blir ett straffavgörande eller liknande.

Vinnaren kommer att kvala vidare mot J20 SuperElit där man vid nästa kvalspel kommer att möta ett lag som just nu spelar i J20 SuperElit. Hur det kvalet kommer att se ut vet jag inte tyvärr. Kan bli bäst av 3 matcher eller liknande.

Som jag nämnde, vet inte 100 om allt det här stämmer men jag hoppas att jag förstått det hela rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar