måndag 27 april 2015

Forwarden lämnar?

Mera sillyrykten kring Vita Hästen..

Uppgifter har kommit in till bloggen gällande att forwarden Henrik Thegel inte kommer få förnyat kontrakt med Hästen och därmed kommer att få lämna laget.

Det är dock en förstagångstipsare som nämner detta men skulle det bli så, så är det väl egentligen ingen jättesensation.

Thegel gjorde det riktigt bra när han kom till Hästen från Skövde men det kändes tyvärr som att tempot i Hockeyallsvenskan kanske var lite för högt för Thegel.
Han ska dock ha cred för att han kom till Hästen som en riktig målskytt men fick en helt annan roll i Hästen som "grovjobbare" och gjorde det bra framförallt i kvalserien till hockeyallsvenskan.

Vi får se som sagt om uppgifterna stämmer!

4 kommentarer:

 1. Ingen högoddsare va. Kan vem som helst förutspå.

  SvaraRadera
 2. Mattias Pappii Essén27 april 2015 kl. 19:54

  Nej precis, skrev ju att det inte skulle vara någon jättesensation.

  SvaraRadera
 3. Synd tycker jag, även om han var lite osynlig så tycker jag man hade dåligt tålamod med att få fram hans "sniperegenskaper", de finns där och får han det att funka så skulle ösa in puckar i nät Men å andra sidan kommer de aldrig fram om man kör i fjärdelinan och han var inte lyckad i de producerande formationerna. Kanske fick han nog med chanser...

  SvaraRadera
 4. Alla kan inte spela i Allsvenskan Per, så är det. Och Thegel besitter inte kunskapen. Han är ingen sniper på den här nivån, i div1 är han det. Och hans skridskoåkning är under all kritik.

  SvaraRadera