måndag 27 april 2015

Intervju med Tobias Liljendahl!

Dags för spelarintervju igen. Den här gången har jag tagit ett litet snack med Hästens Tobias Liljendahl som nyligen skrev på nytt kontrakt med Hästen.
Läs intervjun nedan:

Du skrev på nytt kontrakt med Hästen häromdagen, känslan när allt blev klart?
- Helt underbart, har haft som mål att få vara kvar här i norrköping hela tiden och det var skönt att det löste sig.

Vad var det som avgjorde att du förlängde med Hästen? Antar att du även hade intresse från andra klubbar?
- Jag har sagt enda sedan dag ett här i Vita Hästen att jag trivs kanon, och det menar jag verkligen. Sköna lagkompisar och en trevlig stad gör att allt passar perfekt. Tycker att norrköping passar mig bra som stad i helhet så valet var inte svårt att ta när jag fick möjlighet att stanna ett år till.

Du är fortfarande ung men jag tycker att du spelade väldigt moget för din ålder den gångna säsongen, hur tycker du att säsongen var för din egen del?
- Jag är väl nöjd med förra säsongen sett till helheten, det var ändå första hela året i seniorhockeyn på den här nivån så jag tycker jag klarade det bra. Hoppas att kunna ta ytterligare steg i min utveckling till nästa år för att bli ännu bättre, vilket absolut inte känns omöjligt.

Det blev även ett tränarbyte i laget där Micke Johansson nu kommer leda laget, tror du att vi kommer få se ett litet annat coachande nu gentemot Czarnecki?
- Tror nog att vi kommer att spela på liknande sätt kommande säsong, Micke hade stort inflytande redan förra året så jag tror inte på några större förändringar.

Avslutningsvis Tobbe, någon hälsning till hästensupportrarna inför den kommande säsongen?
- Ert stöd var fantastiskt förra året och hoppas att vi kommer få ännu mer stöd kommande säsong, ni är grymma!

Stort tack för att du ville ställa upp på intervjun Tobbe och lycka till kommande säsong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar