tisdag 21 april 2015

Näsström lägger av!

Jag möttes lite av en chock när jag läste att Linus Näsström valt att lägga skridskorna på hyllan.

Jag har tidigare gått ut med på bloggen att jag hade fått uppgifter gällande att Näsa gett ett motbud på Hästens kontraktsförslag och nu står det alltså klart att man inte kommer överrens och att han därför väljer att lägga skridskorna på hyllan.

Oerhört tråkigt besked, jag hade det lite på känn men ändå trodde jag att man skulle komma fram till en lösning. Eller i alla fall hoppades på det!

Om jag inte missminner mig så gick väl Näsa och Sama ner i lön för några säsonger sedan för att hjälpa laget i sina hjärtan då klubben hade stora ekonomiska bekymmer?! Synd att man nu inte kunde "bjuda tillbaka" lite, för jag kan inte tänka mig att det rör sig om några jättesummor som detta handlar om.
Men det är bara spekulationer från min sida.

Sådant klubbhjärta som "Näsa" har är något man ska vara rädd om som klubb! Det finns några kvar i truppen nu (Jocke, Sama och Macke) och dessa ska man som sagt vara oerhört rädda om. De växer inte på träd!

Man får heller inte glömma "Näsas" vinnarskalle, och trots alla motgångar med dessa axelskador han har haft så har han aldrig gett sig!
Vem ska nu sköta allt "gnabb" med motståndarna? Näsa som var expert på att reta upp motståndare och få de ur balans.

Han gjorde även (enligt mig) en av sina bästa säsonger någonsin i Hästen den gångna säsongen och det är som sagt oerhört tråkigt att man nu inte kommer överrens.

Tack för allt Näsa, du kommer vara saknad i Hästentröjan framöver!

1 kommentar:

  1. Gunnarsson verkar ha lärt sig lite av Näsa, håll koll på honom ;) retar allt och alla!

    SvaraRadera