måndag 18 maj 2015

Leksand värvar trippelt!

Leksand har idag gjort klart med hela tre nyförvärv.

Vi börjar med forwarden Lars Bryggman från Luleå. Forwarden har de senaste två säsongerna varvat spel i SHL med Luleå och även varit utlånad till Asplöven i hockeyallsvenskan.

Nästa forward som skrivit på för Leksand är amerikanen Mike Embach som senast kommer från spel i den amerikanska ligan ECHL där han representerade Fort Wayne Komets där han gjorde 83poäng på 81 matcher. Han gjorde även 3 matcher i AHL den gångna säsongen.

Sedan har man även presenterat den finländske målvakten Frans Tuohimaa. Han kommer från spel i Bakersfield Condors i ECHL men stod även 3 matcher i AHL. I ECHL hade han en räddningsprocent på 87.6 på 33matcher.

Bryggman känns på förhand som en väldigt bra värvning. Embach vet jag inget om men ska man gå på statistiken så är det en riktig poänggörare som säkert kommer göra en hel del poäng i hockeyallsvenskan.
Vad gäller Tuohimaa är jag lite överraskad. Nu har jag ju inte sett honom in action men jag trodde att man skulle ta in ett mer namnkunnigt namn på målvaktssidan.
Vi får se, det kanske i slutändan blir en riktigt bra värvning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar