torsdag 28 maj 2015

Övergångar/rykten HA!

För Vita Hästens del är det ganska tyst nu i sillyseason.
Jag har hört att det kan bero på att man avvaktar och ser vad SHL-lagen gör först och sen ser vad som finns kvar.

Men tänkte skriva lite om några övergångar och rykten här bland övriga klubbar i hockeyallsvenskan:

* Jonas Westerling som senast kommer från Mora är klar för spel i div.1 med Södertälje. Väldigt förvånansvärt faktiskt då Västerås var med på tapeten. Men nu blir det alltså spel i ett förmodat topplag i div.1.

* Malte Strömvall som spelade i hela fyra klubbar den gångna säsongen (Växjö, Luleå, Asplöven och HV71) är klar för spel i AIK. Bra värvning av AIK enligt mig!

* Det har ryktats en hel del kring Mattias Beck som spelade i Södertälje senast. Vita Hästen var med och visade intresse där bl.a. Nu sägs det att han ska ha bestämt sog för att det blir spel i utlandet och den tyska andraligan.

* Sebastian Dyk från Asplöven har det ryktats en hel del om. Bl.a ska han ha träffat Malmö men tackat nej då det inte skulle innebära så mycket SHL-spel för honom utan istället spel i Pantern. Dyk har även varit aktuell för bl.a Hästen men nu går det rykten om att Dyk ska ha bestämt sig för att stanna i Asplöven. Vi får se om/när det blir klart.

* Asplöven tappar däremot centern Martin Hellgren som kliver ner en division för spel i Hudiksvall.

* Förutom Malte Strömvall har AIK även värvar Philip Magnusson från Rögles J20 lag. Den gångna säsongen gjorde forwarden 16 poäng på 38 matcher för Rögle J20.

* Oscar Steen som den gångna säsongen spelade med Västerås sägs vara högaktuell för AIK. AIK gör en rejäl satsning känns det som och mycket talar för att Steen ansluter till Gnaget.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar