onsdag 8 juli 2015

Crus Rydbergs svar i intervjun!

Som bekant fick ni för någon vecka sedan ställa frågor till Victor Crus Rydberg som är ny i Hästen.
Här nedan ser ni hans svar:

Vad jag har läst mig till så stod ditt val mellan Hästen och Tingsryd? Vad var den avgörande faktorn till att du valde Hästen? /Pelle
- Tja Pelle. Ja det var det.
Jag hade ett bra snack med ledarteamet mm om hur vita hästen fungera som förening och vise versa och sedan även vilka ambitioner man har och hur dom ser min roll i laget ut efter min spelstil.

Hej! Hur ser en matchdag ut för dig? T.ex vad äter du till frukost, powernap m.m? /Linda
- Hej Linda. Jag vaknar i bra tid på morgonen så jag hinner gå ut och gå en runda och sedan äta en bra frukost. Frukosten består ungefär av ägg, yoghurt med mussli ganske nån macka och ett glas juice.
Sen brukar man ha morgonvärming med laget, då gillar jag att få igång både ben och handleder. Sen tillbaka hem, ta en kaffe o vila en stund innan pregame mat, oftast pasta med något till.

Du har varit och lirat hockey "over there" ett tag nu, hur tror du att du kommer passa in i den svenska hockeyn? Inne i det direkt eller tror du det tar ett tag att vänja sig vid stor rink m.m? /Kricka
- Tjena Kricka! Ja precis. Jag har varit över 2 säsonger och spelat och vant mig vid den mindre isen. Tror jag kommer vara lite ovan i början, kanske försäsongen men efter några träningsmatcher och en del träningar så ska det nog vara lugnt hoppas jag.

Varmt välkommen! Hur har diskussionerna med ledarteamet gått gällande din roll i laget? Är det tänkt att du skall ta en plats i toppkedjorna? Är det endast centerrollen som är aktuell, eller har ni också diskuterat ytterforwardspositionen? /Medborg
- Tackar! Vi hade ett väldigt bra snack i början av sommaren gällande nästa säsong.
Jag har mina spetskvaliteter i mitt offensiva spel sen om jag spelar i 1a eller 4e kedjan får vi se men jag vet att ledarna ser mig som en offensiv spelare, sen får vi se vilken lina det blir. Det kommer säkert att bytas runt lite i kedjorna under säsongen, så brukar det vara.
Jag har väl alltid spelat center, det är min naturliga position men vi är ganska många som kan spela center i laget så om tränarna vill testa mig som vinge är det bara att köra på och göra det bästa jag kan av det.

Vad har du för personlig målsättning med säsongen?
- Att jag ska ta nästa steg i min utveckling, att spela seniorhockey och växa in i det.
Sen att fortsätta jobba på dem bitarna jag behöver jobba på och även bitar som är mina styrkor. Att bli en bästa hockeyspelare helt enkelt.

Vad är (än så länge) din största höjdpunkt i din hockeykarriär?
- Oj klurig fråga, men skulle nog säga antingen tv-pucksfinalen eller min första landskamp.

Stort tack för att du ville ställa upp Victor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar