måndag 27 juli 2015

Lägeskoll IK Oskarshamn!

Seriepremiären närmar sig och jag tänkte köra lite intervjuer här på bloggen.
Jag kommer att checka av läget med en bloggare/supporter tillhörande varje lag i hockeyallsvenskan för att höra lite hur de ser på truppen, tankar inför säsongen m.m.
Vi börjar med Lelle (snackarhockey på twitter) som ger en lägeskoll gällande IK Oskarshamn.

För det första, kan du berätta lite mer om vem du är och vad du har för koppling till ditt lag?
- En snubbe född och uppvuxen i Oskarshamn, som har följt IKO sen jag var ung. Har även jobbat en del ideellt för klubben.

Seriepremiären närmar sig, hur tycker du att truppen ser ut i dagsläget?
- Tycker att truppen börjar se riktigt spännande ut, sen är det väl så att den ekonomiska verkligheten gör att IKO till viss del får plocka till sig namn som kanske inte riktigt har fått ut sin fulla potential. Får man det att klicka på dessa håll, så kan det bli en rolig säsong.

Om du får nämna en sak som du tycker saknas i truppen, vad blir det och varför?
- Skulle väl gärna se någon back med lite storlek, gärna högerfattad då vi nu bara har leftade backar.

Vem i laget kommer sticka ut lite extra den kommande säsongen? Motivera gärna!
- Svårt att bara peka ut en. Bakala i mål har ju tidigare visat sig hålla bra klass för nivån och kan förhoppningsvis axla Kroseljs mantel på ett bra sätt. Bland backarna kommer väl Engsund också alltid att sticka ut på sitt alldeles egna lilla sätt, tror även mycket på nye backen Cameron Burt. Sett till vad han tidigare åstadkommit, så ska även även Nicolas Deschamps kunna sticka ut och vara en ledande spelare.

Om du får välja ett lag i serien som du mest av allt skulle vilja vinna mot i alla matcher, vilket blir det och varför just det laget?
- Skulle tro att du från IKO-fans i allmänhet skulle få Tingsryd som ett ganska rungande svar, så även från mig. Det är helt enkelt bara sedan gammalt.
 

Avslutningsvis, vilket lag vinner hockeyallsvenskan och vilka två lag kommer i botten? 
- Dom tänkta topplagen känns väl även dom lite svagare än tidigare säsonger, men Leksand känns trots det som ett lag som ska kunna ta hem det här. Backsidan där imponerar. Bottenplatserna tror jag, som det ser ut just nu, att nykomlingarna Pantern och Sundsvall får svårt att undvika.


Jag vill rikta ett stort tack till dig Lelle för att du ville ställa upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar