onsdag 22 juli 2015

Plats 2 hockeyallsvenskan:

Tänkte köra en favorit i repris från den gångna säsongen. Det är alltså dags att tippa hur tabellen i hockeyallsvenskan kommer att sluta. Givetvis får man ha med i beräkningen att många trupper inte är klara utan att det kommer tillkomma ett antal spelare i lagen.
Jag kommer köra placering för placering där jag börjar i botten och går uppåt i tabellen.

Plats 2: Björklöven

Kommentar: Många tror mycket på Björklöven den här säsongen, även jag. Man visade upp bra stabilitet förra säsongen som man säkert kommer bygga vidare på.
Man har fått in två transatlanter i Alex Hutchings och Mike Banwell. Två andra mycket bra värvningar är storväxte backen Kalle Ekelund från Karlskrona och Pär Edblom från Södertälje. Man har även värvat eftertraktade Fredrik Hetta från Pantern och backen Jonas Emmerdahl från Västerås.
Björklöven har sedan tidigare bl.a Jon Palmebjörk, William Quist, Stefan Andersson och Stefan Öhman som är väldigt duktiga spelare och måste prestera för att toppchansen ska finnas.
På fronten vad gäller spelare som lämnat hittar man duktiga och tuffe backen Alexander Hellström (Örebro) och Mark Hurtubise (Red Ice) som de tyngsta tappen enligt mig.
Hittar bara Björklöven den där stabiliteten ihop med att "rätt" spelare presterar och producerar så kommer man tillhöra toppskiktet av tabellen!

1.
2. Björklöven
3. Leksand
4. BIK Karlskoga
5. Vita Hästen
6. AIK
7. Mora
8. Tingsryd
9. Asplöven
10. Oskarshamn
11. Timrå
12. Pantern
13. Almtuna
14. Sundsvall

2 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med till 100% ! Sen har Björklövens sportchef Daniel Johansson sagt att han letar en back till, en tyngre back som ska "ersätta" Alexander acke Hellström. Sen får man se om han lyckas med det.

  Sen gjorde Waltin ett mycket bra jobb som tränare , men jag tror och hoppas att Brynäs gamla guldtränare Tommy Jonsson ska få till ett ännu bättre Löven denna säsong.

  Och sist men inte minst Kevin Lindskoug i mål kommer nog att bli en av seriens bästa målvakter, skulle jag tippa.
  Topp 3 känns som en realistisk plats för löven, men så ska man få alla pusselbitarna på plats också.
  ÄLSKA LÖVEN!

  SvaraRadera