måndag 13 juli 2015

Plats 5 hockeyallsvenskan:

Tänkte köra en favorit i repris från den gångna säsongen. Det är alltså dags att tippa hur tabellen i hockeyallsvenskan kommer att sluta. Givetvis får man ha med i beräkningen att många trupper inte är klara utan att det kommer tillkomma ett antal spelare i lagen.
Jag kommer köra placering för placering där jag börjar i botten och går uppåt i tabellen.

Plats 5: Vita Hästen

Kommentar: Man gjorde en riktig succésäsong den gångna säsongen och kvalade för spel i SHL. Till den här säsongen har man fått behålla förra säsongens bästa spelare i målvakten Axel Brage vilket är otroligt viktigt. Linus Söderström har tillkommit på lån och kommer göra upp med Brage om att vara förstakeeper, spännande målvaktspar! Firma Samuelsson/Eriksson var riktigt bra förra säsongen och det gäller för Hästen att de fortsätter producera.
Man har fått in rutin i Daniel Josefsson och Simon Löf, Marcus Lissäng som jag tror mycket på,  Crus Rydberg som sägs vara en väldigt intressant spelare och även duktiga Joachim Nermark.
Tyvärr tappade man lagets bästa back Viktor Amnér till Leksand och även Alexander Larsson till Lörenskog måste nämnas. Stora avbräck!
Kan man upprepa succén från den gångna säsongen? Jag tror och hoppas det, viktigt att få en bra start på säsongen!

1.
2.
3.
4.
5. Vita Hästen
6. AIK
7. Mora
8. Tingsryd
9. Asplöven
10. Oskarshamn
11. Timrå
12. Pantern
13. Almtuna
14. Sundsvall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar