fredag 21 augusti 2015

Lägeskoll Timrå!

Seriepremiären närmar sig och jag tänkte köra lite intervjuer här på bloggen.
Jag kommer att checka av läget med en bloggare/supporter tillhörande varje lag i hockeyallsvenskan för att höra lite hur de ser på truppen, tankar inför säsongen m.m.
Näst på tur är Jonas som är en av de som bloggar på timråkollen (Timrakollen på twitter) som ger en lägeskoll gällande Timrå. 

För det första, kan du berätta lite mer om vem du är och vad du har för koppling till ditt lag?
- För att göra en kort summering utav mig själv så heter jag Jonas och är 18 år. Jag är född och uppvuxen i Sundsvall. Jag har sedan ett antal år tillbaka följt laget i mitt hjärta och är numera säsongsbiljettsinnehavare och ser alla Timrås matcher på hemmaplan. Det händer även att jag åker på bortamatcher.

Seriepremiären närmar sig, hur tycker du att truppen ser ut i dagsläget?
- Årets trupp är precis som förra året en väldigt ung trupp, kryddat med ett gäng lite äldre och mer rutinerade spelare. Alla är oerhört ambitiösa och det tycker jag är fördelen med att ha ett ungt lag. Alla vill komma någonstans!

Om du får nämna en sak som du tycker saknas i truppen, vad blir det och varför?
- Vi har bara elva forwards på kontrakt. Det är minst en för lite, oavsett lån och/eller juniorer underifrån. En överenskommelse finns med Färjestad att Johan Persson, om så behövs, kan få speltid i Timrå. En stark högerfattad forward med målsinne och tungt skott.

Vem i laget kommer sticka ut lite extra den kommande säsongen? Motivera gärna!
- Svårt att välja måste jag säga, det finns väldigt mycket potential i laget, många är unga och hungriga. Men ska jag välja någon så både tror och hoppas jag på Alexander Lindgren. Siktar på revansch efter en skadedrabbad fjolårssäsong.

Om du får välja ett lag i serien som du mest av allt skulle vilja vinna mot i alla matcher, vilket blir det och varför just det laget?
- Nu när Sundsvall gick upp så behövs det nog inte någon vidare förklaring. 10 minuter mellan Sundsvall och Timrå.

Avslutningsvis, vilket lag vinner hockeyallsvenskan och vilka två lag kommer i botten?
- Svårt, men jag säger Västerås. Även Björklöven har goda möjligheter att bli ett topplag. Tingsryd och Sundsvall är de två lag som lär få kriga i botten av tabellen.
Stort tack för att du ville ställa upp på intervjun Jonas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar