onsdag 9 september 2015

Förlust i genrepet!

Hästen förlorade igårkväll den sista träningsmatchen inför seriepremiären, 4-2 blev det till Örebro.

Hästen var inte riktigt med i inledningen av matchen då Örebro satte upp en hög press och backarna i Hästen fick svårt med uppspelen.
Man kom dock tillbaka och gjorde en bra avslutande del av den första perioden.
I den andra perioden gjorde Örebro 1-0 genom Greg Squires, ett skott som Axel Brage skulle tagit i målet.
Hästen kvitterade ganska omgående till 1-1 genom Lukas Vopelka med ett behärskat avslut. Kort därefter tog Örebro ledningen igen efter en tilltrasslad sitution genom Marko Anttila.

Tidigt in i den tredje perioden uttökade Örebro sin ledning till 3-1 genom Henrik Lövdahl på styrning. Hästen skulle dock reducera på nytt till 3-2 genom ett skott från blå av Simon Löf.

Hästen tog sedan ut målvakten men då kunde istället Örebro avgöra till 4-2 genom Libor Hudacek.

En bra genomförd match av Hästen ändå tycker jag, man mötte ett bra motstånd men man saknar samtidigt de där heta duellerna som uteblir i träningsmatcher.

Nu blickar vi framåt till seriepremiären på lördag mot Tingsryd!