måndag 7 september 2015

Intervju med Wille Westlund

Wilhelm Westlund var utlånad till Hästen förra säsongen och förra veckan blev det klart att han återigen blir utlånad från Djurgården till Hästen.
Jag tog ett kortare snack med Wille, intervjun ser ni nedan:

Hur känns det att vara tillbaka i Norrköping och Hästen igen?
Det känns bra, kul att träffa grabbarna igen och vara tillbaka i hästentröjan.

Antar att det blev utlåning för att få maximalt med speltid? Var det endast Hästen som gällde eller fanns fler klubbar med i bilden?
Ja precis! Hörde att det fanns lite intresse från några fler men vet att Hästen och Djurgården haft bra kontakt nu under början av säsongen. Sen känner jag många i laget och staden och trivdes förra året så det var inget svårt beslut!

Din första match för Hästen den här säsongen blev ju ingen höjdare, tycker du det är oroväckande att man får ett sådant resultat emot sig så nära premiären?
Nej det var ingen kanonmatch.. Nej det tycker jag inte, det kändes som vi gjorde lite mycket misstag och att vi bjöd Karlskoga lite på den segern, tror att om vi kan tajta ihop oss nu under veckan och vara lite noggrannare så tror jag det ska vara lugnt!

Förra säsongen var ju en riktig succé för Hästen, blir det en upprepning av det den här säsongen?
- Ja verkligen! Det är ju oftast svårare ett andraår när kraven och förväntningarna höjs men jag tycker truppen ser bra ut och vi är sugna på att spela bra hockey så det är möjligt!

Avslutningsvis Wille, någon hälsning till Hästensupportrarna nu när premiären närmar sig?
Jag hoppas bara att vi får samma stöd som förra året både i himpan och bortaplan. Var riktigt roligt med den hjälpen vi hade då! Hoppas alla supportrar ser fram emot seriepremiären lika mycket som jag!


Stort tack Wille och lycka till kommande säsong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar